Acrogym: PW 1 – 11 februari 2017

Op zaterdag 11 februari jl. vond de eerste plaatsingswedstrijd Acrogym plaats in de sporthal in Wormer. De wedstrijd werd georganiseerd door District MidWest in samenwerking met Kwiek en haar vrijwilligersteam. Het werd een zeer drukke en lange dag. De sporthal was bomvol publiek. Totaal werden er 143 oefeningen getoond aan de jury en werd er gestreden om mooie medailles. De Acrogym-ploeg van Kwiek liet goede oefeningen zien. Verbeterpunten kwamen naar voren voor de volgende wedstrijd op 18 maart a.s.. De resultaten waren als volgt:

Myra & Sanne – E-paar senior – 3e plaats – 31.100 punten

Alissa, Nina & Vienna – E-groep senior – 8e plaats – 30.250 punten

Mayra, Ineke & Alyssa – D-groep senior – 11e plaats – 30.950 punten

Mette, Jennifer & Sarissa – D-groep – junior – 3e plaats – 31.500 punten

Tessa, Marieke & Kiara – C-groep – 6e plaats – 44.540 punten

Van harte gefeliciteerd met deze resultaten! Veel succes met de voorbereiding voor PW 2 op 18 maart a.s.!

Myra & Sanne, trots op hun medaille bij de E-paren senioren!