Nieuw: E-instap bij Acrogym

District MidWest heeft met ingang van seizoen 2016 / 2017 een nieuwe leeftijdstijdscategorie geintroduceerd: E-instap voor de leeftijd 6 – 12 jaar. Deze groep acrogymnasten kunnen de basis aangeleerd krijgen door middel van een standaard oefening voor duo of trio. Laat Kwiek nu net vanaf september met een hele nieuwe acrogym-groep op zaterdag zijn gestart in deze leeftijdscategorie! De groep telt inmiddels 20 kinderen. De trainster heeft er voor gekozen om gelijk met de nieuwe oefening aan de slag te gaan. Op 25 maart a.s. zullen de acrogymnasten tijdens de onderlinge wedstrijden het resultaat tonen.

Om goed te kunnen oefenen heeft Kwiek de oefeningen voor jullie op de website gezet. Veel oefenplezier!

Klik hier voor: E-instap Dames Paar

Klik hier voor: E-instap Dames Groep