Gymnastiekvereniging KWIEK Wormer heet u van harte welkom op onze website waar wij u een overzicht geven van alle activiteiten binnen onze sportvereniging.
Wellicht bent u al lid van onze vereniging en zoekt u verdere informatie? Of u bent nog geen lid maar wel nieuwsgierig naar wat onze vereniging u te bieden heeft!

G.V. Kwiek heeft allerlei verschillende lesgroepen waaronder: Recreatieturnen, Selectieturnen, Recreatie- en Selectie Acrogym en Freerunning.
Onze vereniging is in 1946 opgericht als echte gymvereniging voor jong en oud. In de loop der jaren is er veel veranderd en is gymnastiek al lang niet meer onze enige lesvorm, zoals u hierboven kunt zien!
We zijn een gezonde middelgrote vereniging met ruim 200 actieve leden en nog steeds groeiende. Er wordt regelmatig in nieuw materiaal geïnvesteerd, om zo alle lessen modern en up-to-date te houden.
Wilt u meer informatie, kijkt u dan even op de desbestreffende pagina. Natuurlijk zijn wij bereikbaar per mail of per telefoon mocht u meer willen weten over één van onze activiteiten.
Bij GV Kwiek kunt u of uw kind altijd 2 gratis proeflessen volgen. Want meedoen zegt nog altijd meer dan alleen maar komen kijken!

De vereniging bestaat alleen maar door de geweldige inzet van onze vrijwilligers zowel in het bestuur als bij de leiding van GV Kwiek. Daarbij komen natuurlijk ook nog alle vrijwilligers die helpen voor, tijdens en na de organisatie van wedstrijden. Wilt u ook als vrijwilliger onze vereniging komen versterken? Mail ons dan op info@kwiekwormer.nl. Alle vaste vrijwilligers (trainers en bestuur) zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) uitgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Sporten bij G.V. Kwiek via het Jeugdsportfonds of Meedoen Zaanstad is mogelijk.
Voor stagiaires is voldoende ruimte om mee te draaien in één van onze lesgroepen. Wij zijn bij het SBB geregistreerd!

Tot ziens bij G.V. Kwiek!
Volop in beweging……